Alla inlägg under april 2013

Av nannasblogg - 17 april 2013 18:57

....då var de dags för kontroll hos BM, andra besöket efter inskrivningen i januari så de var ett tag sen vi sågs. Alla värden såg bra ut:

Blodtryck: 110/70
Hb/järn: 122 (har även bra järnreserver så de behövs inget järntillskott, hmm..vad ska jag nu skylla min trötthet på?)
Socker: 6,1
SF mått: 24 (precis ovanför medelkurvan)
Hjärtslag: 142

Aktiv lillebror som kickade direkt när BM kände på magen å de har verkligen börjat röra sig ordentligt den senaste veckan. Flera ultraljud har vi som sagt redan gjort å fler lär de bli, nästa i mitten av maj då de blir en ny hjärtkoll. Känns bara bra att dom vill ha extra koll på mig!

Till något annat, en märklig sak har hänt mig nu två gånger på kort tid...nämligen att jag har fått köra åt sidan för att släppa förbi en ambulans, med skyhög fart å blåljus, på typ exakt samma ställe...senast idag på väg hem från BM, kändes som riktig "deja vu"...

Av nannasblogg - 16 april 2013 13:22

....för gravida eller ammande så finns de billig shopping här: http://www.stellaris.se/

Snabb leverans oxå, beställde i söndags fick paketet idag...

Av nannasblogg - 16 april 2013 08:10

...stannar vi hos dom här söta "bä,bä"

Av nannasblogg - 15 april 2013 10:04

...nämligen regn idag å ingen bil = måste vara hemma...måste fixa regnkläder....hoppas nu dom sista snöhögarna försvinner, såhär ser de ut fortfarande hos oss...de är väldigt många år sen som snön legat kvar så länge här...granntanten som är född på stenåldern sa att hon minns inte ens när de sist låg kvar såhär länge.

Av nannasblogg - 14 april 2013 17:43

....rekommenderas! Mycke mat, i skillnad mot burkarna som inte riktigt räcker till längre...fyllde en stor djuptallrik. Riktigt gott oxå! 

Ovido - Quiz & Flashcards