Alla inlägg under april 2013

Av nannasblogg - 12 april 2013 16:35

....å så var de helg igen. Veckan har sett ut som den brukar för oss, två dagar hemmakring för oss själva å två dagar på aktiviteter å sen idag hade vi besök av söta Lucas med mamma, Ella blev alldeles överlycklig när hon fick besök å slapp umgås med sin trista morsa som bara gäspar hela dagarna. Lilla fröken har nämligen fortsatt med sina tidiga mornar, i morse var hon uppe före fem :( är väl bara å inse att vi har en morgonpigg tjej, ska egentligen inte klaga, hon sover ju hela natten från ca 20:00.
Imorn ska vi på 100 års kalas, de ni! Ellas gammelfarmor är de som fyller, lite häftigt, inte varje dag man träffar en 100 åring. På söndag ser de ju äntligen ut som att värmen kommer, skönt!

Av nannasblogg - 10 april 2013 06:27

....har några bl a den här som är lite rolig, nu vet jag att bebisen är stor som en majskolv minsann, de ni :) tycker förresten de låter ganska stort?! Roliga liknelser iallafall å konstigt nog så läser jag lika flitigt varje vecka som går, precis som de vore första gången, tänk att man glömmer så fort.

Av nannasblogg - 9 april 2013 12:38

...sjögräsrullar, skvallertidning å bäbis sover i vagnen, lyx!

Av nannasblogg - 8 april 2013 11:57

...har vi verkligen haft! På fredag morgon steg vi upp tidigt för att ta oss till vikingterminalen. Viking Grace åker nämligen redan 7:30 å är tillbaka 6:30 om man väljer övernattning, vilket vi gjorde. En superfräsch båt, märktes att de var nytt de t o m luktade gott vilket de inte gör på Cinderella som många av er säkert vet :)


 
Tjusigt välkomnande i hytten i form av en platt TV skärm där vi hälsades välkomna å vi hade lyxat till de med fönsterhytt så där satt Ella mest å ropade "titta"....


 

Fanns en hel del cool inredning, de allt som sagt oförstört eftersom båten är så ny....sen är de nog ingen direkt partybåt pga dess avgångstider så den kommer nog å vara välbehållen en längre tid skulle jag tro...


 

Vi hade både frukost å lunchbuffe, fin utsikt hade vi oxå från vårt bord...alla åt med god aptit b l a den klassiska vaniljglassen med finsk kolasås gick hem som ni ser på bilden. 


SPA avdelningen var från 3 år så dit kom vi inte in men syrran å Victor var å bubblade å bastade, riktigt najs även de!
Kopplade av med några drinkar i baren medans Ella tog en svängom på disco golvet..

 


...annars var de mest barnaktiviteter som gällde för oss, de fanns två små lekrum där vi höll till å sen såklart spelrum för äldre barnen....Ville Viking underhöll såklart....en båt att rekommendera om man är morgonpigg! 


Vår tjej börjar vara riktigt berest....innan 1,5 års ålder har hon hunnit med två båtresor å tre flygresor upp till norr...eller snarare fyra eftersom vi åker upp igen till Valborg. 

Av nannasblogg - 7 april 2013 15:03

....börjar få mersmak för att strosa på stan, får bli fler gånger nu framöver...

Av nannasblogg - 7 april 2013 11:15

...första museum besöket...

Ovido - Quiz & Flashcards