Alla inlägg under december 2013

Av nannasblogg - 9 december 2013 10:39


(filmad från en lite konstig vinkel men de måste ske i smyg, annars tystnar han å stirrar på kameran) 


....
 

Av nannasblogg - 8 december 2013 13:24

...alltså Ella är så galet oblyg. En flicka låg på golvet busade här med sin pappa, han kittlade å pussade på henne...Ella lägger sig helt ogenerat bredvid å vill att pappan gör likadant på henne?! Både bra å mindre bra kan jag tycka, mer vanligt å se blyga 2 åringar.

Av nannasblogg - 7 december 2013 18:52

....såhär en lördagkväll....

Av nannasblogg - 7 december 2013 11:53

....ute en sväng å känt på snön, nu är de dags för vila å för mig väntar en härlig diskhög....

Av nannasblogg - 6 december 2013 12:57

...å äter gurka :) Är hemma från dagis idag för de kom nämligen kräk igår eftermiddag...tänkte att o nej nu är de dags! Men nädå, inget mer än en gång så idag har de vart full fart igen. Kanske något hon ätit bara...

Själv så chillar jag med en kopp kaffe å väntar på stormen Sven men han verkar inte heller komma...nåja, snöar gör de visserligen men inte så att flera decimeter som de var sagt. Annars är de bara lugnt...fredag å Idolfinalen är väl ett måste ikväll å sen har jag både Greys å Dallas avsnitt inspelade å just ja, även Morden i Sandhamn. De brukar gå en vecka innan jag tar mig tid å se dom men den som väntar på något gott....

Av nannasblogg - 5 december 2013 16:29

....till alla jul/lucia festligheter, nämligen en tomteklänning med luva å tomtebyxor å luva till Emil, allt för ca en hundring!

Av nannasblogg - 4 december 2013 10:07

....saffran är ingen direkt favorit hos mig men, men testar iallafall.

Av nannasblogg - 3 december 2013 06:52

...vaknade av att ett gott skratt! Drömde nämligen att jag hade tvillingar + Ella å Emil :) Jag skulle åka upp till norr å förstod inte, när jag skulle ombord på planet, hur jag skulle sitta med alla i famnen...kom fram gjorde jag för i nästa scen å promenerade jag med en vagn med alla fyra som satt på bredden, jag mötte upp mamma med den här jättevagnen med alla barnen å vi gick på marknad :)

Ovido - Quiz & Flashcards