Alla inlägg under maj 2013

Av nannasblogg - 7 maj 2013 13:02

...så lugnt å skönt här!

Av nannasblogg - 5 maj 2013 14:18

...bara några meter å gå till, dessutom med utsikt över islossningen som pågår för fullt sen ett par dagar. Ella gungar med skräckblandad förtjusning, ingen favorit direkt.

Av nannasblogg - 4 maj 2013 08:13

....resväskan behöver aldrig packas full för nya kläder får vi alltid på våra resor, snacka om att vi är bortskämda! Så tacksamma för allt vi får, behövs verkligen nu inför dagis till hösten. Den här gången; vår/höst jacka, kofta, strumpor, fyra par byxor å tröja.

Av nannasblogg - 4 maj 2013 07:56

....grått, iskalla vindar å sen därpå snöblandat regn..ja, så ser vädret ut här uppe i norr, vet att ni där på hemmaplan har typ + 15 å sol så de behöver ni inte kommentera :) nåja, sol å värme hinner vi få sen. Här tas de bara lugnt...Ella busar för fullt med mommo å moffa, trots att hon fått en liten förkylning men de märks då inget av. Promenader, hänga på lekplatsen, strosa runt i affärer, Leklandet, badhuset å kanske en sväng nästa vecka till öppna förskolan..ja, de är väl allt vi ska försöka hinna med.

Av nannasblogg - 1 maj 2013 11:35

...hur de kommer å kännas ha en vaken bebis å en sovande, för är de inte så de är att ha barn tätt i åldern, dom sover aldrig samtidigt?! Lillebror har nämligen haft någon form av karate träning i natt, kanske var på grund av allt godis jag tryckte i mig igår kväll.

Nu rullar vi vidare med buss mot Happis där stannar vi till söndag den 12:e.

Ovido - Quiz & Flashcards