Alla inlägg under maj 2013

Av nannasblogg - 25 maj 2013 15:21

...hägg å päronträd..

Av nannasblogg - 25 maj 2013 13:51

....med en massa happenings. Vi tittade på clownshow å chillade med en glass till Mora träsk (hur gammal är han egentligen?!) sen blev de för mycke sol å värme å ingen sittplats till en gravid kvinna så vi gasade hemåt.

Av nannasblogg - 24 maj 2013 10:06

...nog är de allt lyx å ha en tomt på över 2000 kvm, staket runt å grind, när man har småbarn. Ella roar sig helt själv ute, traskar runt på altanen å tomten, plockar blommor, sitter i sandlådan. Jag kikar ut då å då för å kolla, under tiden kan jag laga mat, skura å tvätta...ja, de är så vår förmiddag ser ut idag!

Av nannasblogg - 23 maj 2013 13:19

....efter tre dagar i rad med läkar/sköterska besök fick lillgumsan äntligen en dag med bara lek å bus på öppna förskolan.

Av nannasblogg - 22 maj 2013 14:49

....Ur & Skur dagis blir säkert roligt för den här tjejen, hon kryper med näsan i marken å ropar "pinnel" (spindel) allt som kryper är spindlar just nu!

Av nannasblogg - 22 maj 2013 13:46

...senaste bilden jag la in så var den stor som en majskolv å nu:

Av nannasblogg - 22 maj 2013 12:15

....på Astrid Lindgren, tittar fascinerat på fiskarna helt ovetande vad som komma ska. Inte lätt å genomföra en undersökning i den här åldern, krävs väldigt mycke underhållning...allt ifrån såpbubblor till youtube, men de gick ändå över förväntan, vår duktiga tjej!


De är ju en gång per halvår vi går på de här större kontrollerna å såklart vi hoppas att nu har de skett mirakel, att allt är bra osv men så enkelt är de givetvis inte. Allt är stabilt, bra syresättning, EKG osv men hjärtfelet är ju fortfarande kvar (dock i lindrigare format än vad det från början sades) å ytterligare operation går inte å förutsäga ännu, kan bli eller slippa helt, tiden får utvisa....



....tur att hon är så pigg å utvecklas så bra så man nästan glömmer bort de i vardagen, bara å försöka jobba på att sluta oroa sig för saker som man inte har någon aning om de ens behövs, självklart lättare sagt än gjort, varje gång man kliver in genom dörrarna på sjukhuset så kommer ju alla minnen tillbaka.....hittade ett tänkvärt talesätt på nätet: 


Ovido - Quiz & Flashcards