Alla inlägg under februari 2014

Av nannasblogg - 22 februari 2014 08:19

....hittade till superbra pris å dessutom med rosa inslag. De blev hastigt vinter här i torsdags men nu efter en massa regn är allt borta igen så nästa vecka kör jag igång, eller kanske redan imorn.

Av nannasblogg - 19 februari 2014 13:30

....den här gången testade vi ett ställe där vi inte vart tidigare, närmare oss oxå så jag vet inte riktigt varför de aldrig blivit av å gå dit. Så ordning å reda med pysselhörnor å en massa leksaker för stora å små i olika rum å lagom mycke folk. Ella ville inte gå därifrån så dit går vi nog fler gånger!

Av nannasblogg - 18 februari 2014 11:17

....sång å lek idag, helt fascinerad av lastbilen. De blir å shoppa stora bilar nu, fast vi väntar nog tills Siggesta loppisen kör igång om två månader. 

Av nannasblogg - 16 februari 2014 12:31

....lite förvånad när jag ställde mig på vågen, -1kg i veckan! Tjoho, inte långt kvar till första delmålet -5 kg, ska se om jag lyckas få bort ett halvt kilo till nästa söndag för de är vad som behövs. Ja, sen är de bara å sätta upp nästa mål för färdig är jag inte på långa vägar än. Som jag tidigare skrev, resultatet beror inte helt på två fastedagar utan allmänt lågt kaloriintag alla dagar. Dom kalorifria nudlarna rekommenderas verkligen! Blandade ner i Vikväktarsoppan å fick mig en riktigt stor skål med soppa,  mättande på ett lite märkligt sätt dessa nudlar. Nu har jag iallafall beställt nya joggingskor så de börjar närma sig träning, men bara närma sig, har inte börjat än. Har inte direkt någon ursäkt just nu eftersom de är bara å fina vägar nu här. 

Av nannasblogg - 16 februari 2014 09:16

....funky kids lektion nr 3....sitter å softar i deras relax eftersom vi var tidiga som vanligt. De känns som att de är söndag hela tiden, veckan går så fort! Tycker de går bra med dansen, hon hänger med bra för å vara så liten, bättre än många som är äldre så intresset finns från hennes sida men efter en halvtimme tappar hon koncentrationen så sista femton minuterna går sådär å desamma å sitta eller stå i ring å lyssna på när dansledaren pratar, de ska nämligen hända nått hela tiden. Till hösten blir de nog gymnastik istället, om inte Ella insisterar på att fortsätta med dans. Efteråt brukar vi gå å fika med kompisen Emilia å mamma. 

Av nannasblogg - 15 februari 2014 14:42

......för vi har nämligen blivit med två bilar. Så numera ser ni mig i en svart istället för grön Saab. Båda barnen sitter bak så jag har de riktigt lugnt i framsätet å kan sitta å digga musik. Lite ovant å köra automat med jag vänjer mig nog.

Av nannasblogg - 15 februari 2014 12:31

....de är helt otroligt så fort de går framåt motoriskt för Emil. Upptäckte han häromdagen skjuta sig bakåt å var halvvägs in under soffan :)

Av nannasblogg - 14 februari 2014 09:54

....är även Alla barnhjärtans dag   

- Sms:a HJÄRTA till 72 901, så går 50 kronor till forskningen


http://www.mynewsdesk.com/se/hjart-lungfonden/pressreleases/oehman-rekordsamlar-till-barnhjaertforskning-959402

Ovido - Quiz & Flashcards