Alla inlägg under november 2013

Av nannasblogg - 19 november 2013 13:45

...ner till dagis. Nu smakar nappen riktigt gott! De tog bara sisådär 4 månader å upptäcka de. Något annat som oxå smakar gott är palsternacka å potatis..ja, nu har vi börjat! Även gröt å puré har vi testat men de ska vi ta de lugnt med pga gluten, frågan är bara hur lugnt å hur mycke ska man ge av allt? Ärligt talat så har jag glömt upplägget sen förra gången men de är väl bara å googla.

Av nannasblogg - 17 november 2013 11:08

....å storasyster är inte sen med att göra likadant..ja, de mesta ska göras på samma sätt som lillebror.

Nu ska båda bäddas ner i vagnen, tänk att de är mitten på november å vi har fortfarande gröna gräsmattor å nästan 10 plus grader (ville bara reta mina läsare i norr :) Utomhus jobbet på tomten inför vintern är färdigt d v s räfsning av typ hundra kilo löv. Vi investerade i en lövblåsare för nått år sen å de är verkligen helt perfekt när man har en sån stor tomt med massa lövträd. Förvisso måste man ju ändå bära bort allt men de är ju "karlgöra" så de slipper jag som tur är.

Av nannasblogg - 16 november 2013 14:51

....å dom får sitta kvar oxå, nå en stund iallafall.

Vi har en riktigt slö lördag...barnen sov en lång stund nu på dan så jag fick sitta å fixa med Emils fotobok i lugn å ro. Har nämligen en blivande fotograf i mammagruppen, hon har tagit så fina foton på Emil när han var ca 7 veckor...ett av dom är de ni ser här på bloggen. Syskonfotona vi tog för ett par veckor sen lär vi nog få vänta på, fotografen har nämligen haft inbrott i sin studio så datorerna är borta, hoppas bara inte våra foton oxå :( såg så framemot å få se hur dom blev...

Av nannasblogg - 14 november 2013 18:49

...inhandlat färdigt, om ca 10 dagar så är de dags, liten börjar bli stor!

Av nannasblogg - 13 november 2013 16:03

...d v s tog bilen en bra bit längre än jag någonsin gjort nämligen till Bromma å hälsade på Emils blivande lekkompis David, himla kul att vi gamla partypolare har pojkar som är födda samma år, vem kunde trott de för ett antal år sen när vi shejkade loss på Patricia kl 4, eller hur Malla :):)

....resan gick faktisk riktigt bra, nåja bara några felkörningar men de var inte mitt fel utan GPS:en :) herre gu så mycke smidigare de är med bil! Emil trivdes i Davids lyxiga babysitter å skötte sig exemplariskt på resan.

Av nannasblogg - 12 november 2013 08:37

...så var kalasandet över för den här gången...igår bjöd vi på glass till dagiskompisarna, känns som att 2 åringen är firad ordentligt! Bra att Emil fyller på sommaren så man kan vara ute, ljudnivån är inte att leka med inomhus :) hur tusan gör dom som bjuder typ hela dagisgruppen/klassen?! Man måste ju bo i ett slott!

Här i stugan är de som sagt lite snörvligt hos alla, tycker ändå de är helt otroligt att Ella har endast vart förkyld en gång sen hon började dagis i augusti, dessutom ingen feber ens...bara snor å hosta så värst infektionskänslig kan hon ju inte vara. Brås på sin mamma som "aldrig" är sjuk, peppar, peppar, skulle jag väl aldrig sagt :) nä, tror de beror på att hon har ju inte så långa dagar på dagis så hon utsätts inte så mycke för alla baciller.

Regnet öser ner idag så de får bli en innedag.

Av nannasblogg - 9 november 2013 13:51

....laddade för ännu mer kalasande.

Ovido - Quiz & Flashcards