Alla inlägg under november 2013

Av nannasblogg - 8 november 2013 08:43

...fina Ella...dagen har börjat med sång å paketöppning, senare i eftermiddag blir de kalas med Pippi tema.

Av nannasblogg - 7 november 2013 09:42

...å amning är inte att rekommendera..satte i mig ett antal igår (jo, ganska många när jag tänker efter) å i natt har Emil gråtit högt å av magont..stackarn...han har aldrig skrikit på natten tidigare, helt otroligt egentligen för å vara ett spädbarn, nej han har bara vaknat till å fått mat å sen somnat om men nu var de livat. De måste vart pga pepparkakorna, kan inte tänka mig något annat, eller vad säger ni med erfarenhet?

Av nannasblogg - 6 november 2013 14:42

....en ny större säng (2,10) har fått flytta in för med två barn blir de för trångt med en 160, dessutom med fasta madrasser för den gamla var så mjuk så min rygg höll på gå av.

Av nannasblogg - 5 november 2013 16:17

...i söndags testade jag Skumtomtar med knäck smak...sådär, ingen favorit direkt...å nu Loka med pepparkaka, smakar faktiskt riktigt mycke pepparkaka. Snart är de dags för årets glögg å i år blir de inte alkoholfritt som förra året :)

Av nannasblogg - 5 november 2013 09:11

....när man inte har någon hals :)

Av nannasblogg - 4 november 2013 10:14

...tittut, världen ser lite annorlunda ut från magläge å börjar dessutom uppskattas. En ny vecka med både fotografering å 2 års kalas, tyvärr...som ni ser...så har dom vassa naglarna vart framme å gjort en rispa lagom till morgondagens foto, nåja de blir säkert bra ändå. Ella har vi lämnat på dagis vid nio å nu ska jag bädda ner prinsen i vagnen för de är där han sover som bäst...sen ska jag ta tag i hushållssysslorna som vanligt, ja de är så min dag brukar börja när vi bara är på hemmaplan.

Av nannasblogg - 3 november 2013 13:04

...årets julklappar som ska skickas upp är färdiga! Gillar å vara ute i god tid :)

Ovido - Quiz & Flashcards