Alla inlägg under juni 2013

Av nannasblogg - 8 juni 2013 12:13

....på självaste princessbröllopsdagen, första stoppet blev Humlan parklek...superbra ställe med inhägnade lekgårdar.

Av nannasblogg - 7 juni 2013 10:01

...idag blir de plättar till lunch, ser ut som att vi äter de ofta eftersom de var typ de jag gjorde sist jag fotade en maträtt men så är de inte, väldigt sällan jag orkar ställa mig å steka...nåja, iallafall så igår gjorde jag en supergod lasagne med färska lasagne plattor...burklasagne går alltid hem här men tror ni hon åt min? Nå nä..knepigt dehär med barn å mat, ska man bara laga de vanliga som alltid går hem eller göra nytt å riskera att hon inte äter? 1,5 år kanske är en känslig ålder för å att prova nytt, kanske skulle vart mer ambitiös i början...

Av nannasblogg - 6 juni 2013 19:09

....å så lite poolbad förstås...de små plastdjuren var verkligen ett bra köp, dom hänger med överallt å släpps inte i första taget.

Kom på igår att de är ju Nationaldagen idag, så mycke firas de här, bara vart hemma...någon vacker dag måste jag ta mig till Skansen å titta på firandet. Hoppas ni haft en trevlig ledig dag!

Av nannasblogg - 5 juni 2013 07:49

...som ett vitkålshuvud utan en slags grape frukt.

Av nannasblogg - 4 juni 2013 15:39

....projekt som jag haft lite dåligt samvete för nämligen å fixa en "första hjälpen" låda...men nu så är de gjort, köpte en tom låda som jag tänkte fylla med allt som kan tänkas behövas till barn...just nu ligger allt lite här å där. Letade myggmedel för barn under 3 år men de var inte lätt, hittade tillslut ett på Apoteket som egentligen är mot fästningar men ska visst även hjälpa mot mygg.

Av nannasblogg - 3 juni 2013 20:38

...världens skönaste gravidplagg på sommaren, en lång tubkjol, tunn å sval å massa strech, super eftersom man kan ha stödstrumpor. Köpte en likadan under förra graviditeten från HM å nu har jag letat överallt efter en igen men inte hittat nån, men så dök de upp en på Stellaris.se, sajten som jag nämnt här tidigare...snabbt som attan klickade jag hem en...kan bara säga att den är helt perfekt!!

Av nannasblogg - 3 juni 2013 13:26

...exakt på dagen 2 månader kvar till BF! Nu när hettan har kommit så börjar de kännas tungt å skorna stramar så vätskan börjar nog komma nu, men annars så känns de faktiskt lugnt, mår som jag gjorde förra gången d v s inga "vanliga" graviditetskrämpor som foglossning, sammandragningar, halsbränna, domningar osv.

Av nannasblogg - 2 juni 2013 14:18

...i hettan, jösses vilken värme...var som inte förberedd att de skulle bli så varmt, den alltid så pålitliga yr.no visade bara 15 + men de känns som minst 25, hu, hu. Iallafall så drog vi till Siggesta tidigt å fyndade fodrade Viking stövlar till hösten å en Bamse ryggsäck till dagis för hela 10 kr! Å så fick Ella träffa kompisarna Alice å Emilia å även säga hej till Elias. Nu är de en som vill sitta i skuggan med fötterna högt, gissa vem?!

Ovido - Quiz & Flashcards