Alla inlägg under juni 2013

Av nannasblogg - 12 juni 2013 11:30

....den här veckan har vi haft typ en tid inbokad varje dag. Vi har ytterligare hunnit med att avverka inskolningsmöte på dagiset, ska bli väldigt intressant å se hur de går i höst, inskolningen startar den 5 augusti med hembesök. Är fortfarande i valet å kvalet om jag ändå har Ella hemma, nåja, behöver ju inte ta de så allvarligt.....hon kan gå dit då å då om hon trivs :)


Igår var de dags för 1,5 års vaccinet som är bl a mot mässling, röda hund å påssjuka, nu får vi vänta å se om de blir några biverkningar...hoppas vi klarar oss! Sen åkte vi till Sommarcaféet å hade de riktigt gött hela dan, jättelugnt å svalt i lekrummet...dit kommer vi nog åka lite då å då framöver när vi inte har nått annat för oss.


Idag var de dags för vecka 33 besök hos BM. De samma vanliga d v s kontroll av alla värden å de såg bra ut: 


Järn: 122

Socker: 4,7

Blodtryck: 105/65

Hjärtslag: 135

SF-mått: 32 


Min barnmorska går på semester till midsommar så de var nog sista gången jag träffade henne eftersom hon är tillbaka i slutet av juli å då ska lillebror vara här, nu är de verkligen inte många veckor kvar...liiiite nervöst börjar de bli. Nästa vecka, den 20:e. har jag tid hos förlossningsläkare så då hoppas jag även på att få ett datum när de är dags. 



Av nannasblogg - 10 juni 2013 18:43

....nämligen en syskonvagn av märket Easywalker, från 2010....lutade först åt Urban Jungle men efter lite proffshjälp från Mari :) så visade de sig att den här vagnen är mycke bättre för oss...några fördelar i jämförelse med UJ; tar mindre plats (bygger på höjden) å är lättare å fälla ihop, bra eftersom de ser ut som att vi kommer å ha "lilla" Saaben kvar även lättare å ta av liggkorgen. Väldigt fräsch, från Blocket såklart, nära å hämta å JAG prutade ner den en hel tusenlapp, riktigt imponerad :)

Av nannasblogg - 10 juni 2013 16:34

....här ser ni fossingen till ett framtida fotbollsproffs :) Lillebror växer på fint å beräknas väga ca 2350g nu, ganska precis på grammet lika som storasyster vid den här tiden. "Normal" vikt för tiden är ca 2000g så lite mer då, bara skönt att han får bra med mat. Annars såg allt fint ut, han har lite större huvud å MYCKE hår :) även de precis som storasyster å även jag föddes med ett huve av "bigger" size så båda verkar brås på mig. BF datum ska vara 31 juli å inte 3 aug, har sprungit hos så många olika barnmorskor å läkare å de är journaler hit å dit, vem som får ändra å skriva vad, så de har blivit lite rörigt. Nåja, några dagar hit eller dit spelar ju ingen roll egentligen. Sen tillsist en bild på den "nätta" maggen å härliga + 15 kg så långt :)

Av nannasblogg - 10 juni 2013 13:59

....eller menar utan barn, de var inte igår...nästan glömt bort vad man gör utan vagn å barn... Jo, men varför inte testa de "senaste" frozen youghurt glass å sätter mig sen å tar de lugnt ett tag...ska snart iväg å säga hej till lillebror.

Av nannasblogg - 9 juni 2013 11:10

...åkte en snabb sväng till Siggesta loppisen å fyndade b l a en väldigt cerise vinterjacka, den ser stor ut på bilden men är inte de (stl 98) sen flera par byxor, tröja, badrock, lite leksaker å en pall till badrummet så fröken kan börja tvätta sig själv efter maten.

Av nannasblogg - 8 juni 2013 18:02

...mums, dom stora var riktigt saftiga! Hemma efter en VARM dag i stan, ingen skymt av brudparet...orkade inte stanna så länge, har spelat in bröllopet så nu ska jag se de.

Ovido - Quiz & Flashcards