Alla inlägg under oktober 2013

Av nannasblogg - 9 oktober 2013 11:58

....till 2 årsdagen...vart har min lilla bebis tagit vägen :( Här i nygammal klänning från kusinen (som vanligt så har vi fått en massa kläder igen, tack igen syrran) å så matchande halsband såklart. Idag är de regnigt å grått här så vi tänkte åka till Leklandet ett par timmar i eftermiddag, sen imorn hoppas vi hitta en ledig frissa så Ella blir fin till fotograferingen på dagis när vi kommer hem.

Av nannasblogg - 8 oktober 2013 08:33

...som sovit gott efter resan upp igår, nåja de var kanske å ta i, sovit några timmar i sträck iallafall. De blev en lång resdag eftersom vi tog oss ända hit upp till Haparanda på en å samma dag, så de blev först bil till Arlanda ca en timme, flyg ca en timme, flygbuss en kvart å tillslut bil ca två timmar. Måste säga att de gick bra ändå, fast Ella var inge vidare förtjust i att sitta fastspänd i famnen på flyget, på hemvägen har jag som tur är eget säte till henne. Egentligen är de ju från 2 år som barn ska sitta på eget säte men hon fyller ju snart så vi låtsas att hon redan är de, blir lite trångt annars med två barn i famnen :)
Här har vi strålande sol så de blir å gå ut snart, ha en bra dag!

Av nannasblogg - 7 oktober 2013 09:23

....nu drar vi mot Arlanda med mommo.

Av nannasblogg - 5 oktober 2013 15:44

....å allt gick jättebra! Han har vart på strålande humör hela dagen här hemma med huset fullt, inte lika nöjd i kyrkan. Däremot tror jag nog Ella är en framtida medlem av kyrkokören för hon sjöng psalmer högt, jösses vad de lät roligt :)

Av nannasblogg - 4 oktober 2013 18:29

....med en massa ljusblåa bebisfötter :) å riktigt sött konfetti med bl a små ankor å nappflaskor. Vi har fixat smörgåstårta idag å princesstårta, med ljusblå marsipan har vi beställt från Ica Maxi.

Av nannasblogg - 2 oktober 2013 10:33

...i väntan på att åka in till stan å hämta mommo, gissa om Ella blir glad när hon kommer hem från föris å ser att mommo polaren är här!

Ovido - Quiz & Flashcards