Alla inlägg under oktober 2013

Av nannasblogg - 19 oktober 2013 22:11

...köket städat å plockat undan allt, vi har nämligen haft middagsgäster här ikväll å de bjöds på både mat, vin å efterrätt å sen en del gråt å bråk oxå när tjejerna (Ella å Emilia) drabbade samman...2 åringarna har inte riktigt förstått dehär med att man kan leka tillsammans med leksakerna, men de hör ju i å för sig till åldern, dom är iallafall himla glada å ses, vilket kanske ibland är svårt å tro :)

Vågar knappt nämna de men här har vi haft sovmorgon sen vi kom hem, Ella har sovit till 7:30-8 varje morgon...helt otroligt, kan resan ha gjort henne så trött eller ska de vända nu? Att hon äntligen börjar sova längre på mornarna....även Emil har dragit sig till minst 7:30, nåja inte ropa hurra än :) Nä, nu blir de lite amning å sova med min lilla snuttiskille.

Av nannasblogg - 18 oktober 2013 15:19

....å hemresan gick hyfsat bra, har dock fortfarande träningsvärk i armarna efter att ha släpat på väskor å Emil...idag drog vi till leklandet efter dagis.

Av nannasblogg - 15 oktober 2013 20:02

....god middag å nu bad med favorit kusinen "Pia" (Sofia). Alltså är de normalt att en blivande 2-åring äter/dricker badskum?

Av nannasblogg - 14 oktober 2013 11:10

....å de går som inte å få nog av de här charmtrollet! Tänk att efter bara två månader så känns de som att han alltid funnits hos oss.

Av nannasblogg - 13 oktober 2013 18:00

....av resan så nu har vi förflyttat oss till syrran. Här är de rena leksaksaffären för Ella, finns typ allt som hon gillar...Muminhus, smurfhus, alla Disney pixar bilar, byggare bob, Pippi saker å mycke mer, gissa om hon är sysselsatt?! På onsdag morgon flyger vi hem!

Av nannasblogg - 12 oktober 2013 21:50

....vet dock inte om den är ny men jag har då inte sett den tidigare...roligt med info om utvecklingen, stämmer väldigt bra med verkligheten.

Av nannasblogg - 12 oktober 2013 19:51

....Emil nöjd med i mosters famn, här firar vi syrran som är nybliven ägare till en Volvo, skål!

Av nannasblogg - 10 oktober 2013 15:38

...tredje besöket hos frissan å nu börjar man se att håret börjar bli tjockt å fint, jobbar på att få till en längre page. Den här frisören la i lite färg oxå som ni ser :) å de fanns t o m en bil å sitta i så de gick riktigt bra. Annars så är vädret idag strålande här så vi har även hunnit med ett besök i lekparken. Nu väntar Ella på att kusinerna som är påväg hit.

Ovido - Quiz & Flashcards