Alla inlägg under augusti 2013

Av nannasblogg - 12 augusti 2013 18:16

....i lillgumsans rum, hittade en perfekt plats för den fina canvastavlan...alla gossedjur har sin egen förvaring istället för utspridda i hennes säng, sen har vi äntligen fått upp den fina mätstickan hon fick i doppresent. Nu är de bara lite fix med garderobshyllor sen ska de vara klart allt, tänkte passa på å få de färdigt nu när jag har hjälp här hemma.

Av nannasblogg - 11 augusti 2013 12:18

...alltså jag trodde den skulle vara typ minst dubbelt så stor :) men de va den inte, tur att jag inte betalade så mycke för den....hittade nämligen på blocket en som sålde dessa för 185 kr med frakt. Den var iallafall väldigt lätt å sätta upp å delarna går å flytta om man gör fel.

Av nannasblogg - 9 augusti 2013 18:31

....utomhus arbete pågår här...först var de tänkt ett räcke runt på framsidan men sen ångrade vi oss så de blev lampor istället.

Av nannasblogg - 8 augusti 2013 20:33

...å självklart blev de en saftpaus på altanen. Av mamma Mari har vi fått låna en massa bebis saker som babysitter, vagga som man hänger i taket, babygym...tusen tack igen!!

Snart har de gått en vecka av inskolningen å de går jättebra! Hon sitter i vagnen å väntar en timme innan de är dags å gå å säger "leka me barnen" :)

Av nannasblogg - 7 augusti 2013 19:13

...en väldigt vaken sötis!

Av nannasblogg - 7 augusti 2013 13:43

...ett par supersöta Converse!

Av nannasblogg - 4 augusti 2013 14:11

....syrran å barnen (som var här nästan en vecka) vinkade vi av i lördags morse, så himla kul Ella har haft, hon har hängt me på alla deras aktiviteter. Nu är de lite lugnare igen i huset, mamma är kvar till den 19:e å även pappa dök upp i torsdags som en liten överraskning. Dom brukar
bl a promenera ner till stranden varje dag med Ella så hon är fortfarande fullt uppassad.

Vad gör jag då om dagarna? Jo, jag SVETTAS å sitter inomhus å ammar, jisses vilken hetta vi haft dom senaste dagarna å de ser ut å fortsätta. Vi har ändå rätt okej temp inomhus men de är väl även amningen som gör att man svettas extra. Med en varm å klibbig Emil på mig så kan ni ju föreställa er hur fräsch jag känner mig, inte för att de gör så mycke, han doftar så gott å är så gosig! Den här lillemannen sover sina längsta pass under dagen å äter typ varannan timme på kvällar å nätter så lite mossig i huvet är man :( men så är de å ha en nyfödd. Försöker komplettera med ersättning men han vaknar ändå så ofta, nåja de stabiliserar sig säkert framöver, han är ju så liten fortfarande.

Imorn börjar Ella inskolningen på dagis, första dan är de hembesök å sen rullar de på till den 16:e så 19:e är den första "lämna" dagen. Nä, man skulle försöka sova en stund medans dom är iväg på stranden.

Av nannasblogg - 1 augusti 2013 11:58

...på Gröna Lund idag med mommo, moster å kusinerna. De firas kusin Victors 9 årsdag idag!


 

Ovido - Quiz & Flashcards