Alla inlägg under oktober 2012

Av nannasblogg - 24 oktober 2012 16:21

....kanske framtidens Picasso???

Av nannasblogg - 22 oktober 2012 21:11

....har nämligen haft två middagsbjudningar efter varandra, igår å idag å just ja även en förra söndagen....phu, helt slut, är ju inte van å behöva stå å laga mat så ofta :) men de är verkligen bra träning, behöver bli bättre på de. Ja, vad tror ni jag kockade då? Jo, förra söndagen blev de bl a helstekt fläskfilé inlindad i bacon å fylld med pesto å västerbottenost, igår en köttfärs/heta korvar/fetaost paj å idag en riktigt fet pasta bolognese. Till efterrätt har jag kört samma, nämligen en fusk cheesecake. De ni, nu bli ni allt hungriga va?!

Nu får de gå ett tag innan de blir fler bjudningar, inte bra å köra slut på en stressad hemmafrun. Nä, skämtåsido, kul å ha folk hemma, inte ofta de händer direkt, som de ser ut här nu så drar man ju sig för att bjuda hit folk, men samtidigt går de ju inte å vänta tills de blir färdigt för då har man väl typ gått pension :)

Vad händer i veckan? Jo, imorn är de fotografering på öppna förskolan, tänkte testa de å blir de bra då avbokar jag studiofotograferingen som jag egentligen tänkt vi skulle göra i november. På onsdag är vi några i mammagruppen som åker å målar med bebisarna, de blir kladdigt värre, man får visst med sig hem bebisens alster, givetvis ska den ramas in å ev scannas in i fotoboken, ska bli spännande! Ha en fortsatt trevlig vecka, till helgen är de väl dags å flytta klockan bakåt en timme? Tänk att man aldrig lär sig, samma sak varje år....hua, å kallt har de oxå blivit...

Av nannasblogg - 22 oktober 2012 13:25

....idag å de innebär att jag å Ella har namnsdag, grattis till oss! Carina påminde mig i morse, hade koll på de igår men sen glömde jag bort de.

Av nannasblogg - 19 oktober 2012 09:47

....å den här veckan sa de bara swisch så var den förbi! Ett par svängar till Öppna förskolan blandat med hemmaslapp å dopp i poolen, ja så har veckan sett ut. Nu ser de ut å bli en härlig start på helgen, regnet öser ner....tänkte säga "som vanligt" för de känns som att de har regnat ovanligt mycke den här hösten?! Eller så är de bara jag som tycker så eftersom jag är hemma om dagarna å är lite sådär väderberoende. Nåja, skit i vädret, går ändå inte å påverka, fast liiiite avis är man allt på syrran som drar till kanarieholmarna idag, visade sig vara med samma flygplan som Erika. Nåja, nog om de...


Vad händer i helgen? Imorn ska vi på loppis å kolla om vi hittar leksaker å på söndag får vi besök av herr å fru Malmborg, nä nu är de någon som har vaknat här! Trevlig helg!



Av nannasblogg - 18 oktober 2012 19:10

...ja, minsann de har vi här nu...nu går de undan...från att ha stilla suttit å pysslat med dittan å dattan är de nu så roligt å dra sig från rum till rum....här försöker hon ta på sig en liiiite för stor sko.

Av nannasblogg - 15 oktober 2012 13:09

...badet i dagsljus å dynbänken med belysning, där kan man sitta å filosofera sena kvällar....

Av nannasblogg - 13 oktober 2012 20:34

....smakar gott efter en dags promenix på Underbara barn mässan, åkte tidigt i morse, kring 9 å hemma strax efter 17, hade sällskap av Malin från mammagruppen å sen Ella förstås, eftersom vi var två vuxna med då kände jag mig modig å vågade åka rulltrappa med vagn för första gången, de gick bra, phu! Oj, oj så mycke folk de var! Vi som trodde att om vi åker tidigt då är de lugnare, nä så tänkte visst fler än oss. Fanns massor å se, kul med kläder å saker som inte syns i dom "vanliga" butikerna. Fick med mig ett par nya rosa blommiga badbyxor å sen en massa gratis prover. Ja, å så lite kändisspaning oxå...Hannah Graaf med sina två tjejer å lång stilig man stod å demonstrerade sina joolz vagnar, ja, hon är onekligen fräsch för att vara nybliven fyrbarnsmamma. Sen kom även Ebba von Sydow emot med rund mage (nr 2 visst på gång) ja, de var nog allt....kul med mässbesök, händer inte så ofta direkt.

P.S men allvarligt, är inte Körslaget ett väldigt dåligt, ja nästan töntigt program?! Ser nån på de?

Av nannasblogg - 13 oktober 2012 06:26

Fick ett sånt här sms, vet någon vad de är:

Grattis, du är vald att bli modell för en dag hos The Studio vid Stureplan, värde 1094kr. Ring 020-123222 för att boka, då är du med att tävla om en Iphone5.

Ovido - Quiz & Flashcards