Alla inlägg under februari 2012

Av nannasblogg - 4 februari 2012 20:18

....hade helt missat att melodifestivalen börjar idag, har de inte vart ovanligt lite i media om de? Eller så är de jag som missat de, har ju inte vart utanför dörren på ett par dagar. Jag har ännu mindre koll på vilka artister som tävlar...förr brukade vi ha schlager kvällar med brudarna, de var tider de :) bland annat på golden hits där de är bra drag nu under den här tiden som melodifestivalen pågår. Ja, vad kan man säga om kvällens deltävling, säger då bara än så länge hejja Sean den förste banan :) eller okej då Loreen var bäst.... här har vi köldrekord -20 grader, aldrig vart såhär kallt så länge jag bott här d v s senaste 10 åren...tur att de redan är februari så den här vintern inte blir så lång.

Av nannasblogg - 2 februari 2012 09:51

    

...så om ett par timmar är vi nog insnöade här, kanske inte syns så bra på bilden men de kommer riktigt stora snöflingor..äntligen kommer snöslungan till användning, vi började ju bli oroliga att den skulle helt damma igen i vinter. Vi hade planerat en träff med "mamma gänget" idag men man ska nog inte bege sig ut på vägarna idag, synd...alltid så kul o träffas! Vad ska vi hitta på idag då? Jo, vi har en liten sångstund med hjälp av några barnskivor...sen är de jag som tar dom höga tonerna :)

 

...när hon sover passar jag på att jobba vidare med mina böcker...har fyra samtidigt igång. Framkallat ett hundratal foton från den första tiden och beställde ett jätte fint album där de finns färdigt stämpeldyna för fotavtryck så de fixade vi idag, riktigt smidigt så slipper man kladda med färg.

 

 ...förresten, Ella fick sin första docka i helgen av moster...o den heter förstås Ella!

 

...i veckan var vi på en försenad två månaders kontroll..inte för att dom gjorde nått speciellt, hade nog lika klarat oss utan den undersökningen..kändes mest att BVC läkaren hade bråttom hem (vi var dom sista patienterna för dagen)..nåja, vi fick iallafall väga o mäta oss ordentligt, de var ett tag sedan..12 veckor "ung" väger hon 6530g o är 62cm lång o följer fint sin kurva.

Av nannasblogg - 1 februari 2012 20:00

....har startat, "Ett av hundra barn i Sverige föds med hjärtfel. För att samla in pengar till forskning som ska hjälpa hjärtebarnen att få ett lika friskt liv som andra barn har Hjärt-Lungfonden utsett februari till Alla barnhjärtans månad. För sjätte året i rad uppmärksammar Hjärt-Lungfonden barn med hjärtfel, och i år startar insamlingen redan i januari" (texten hämtad från hjärt och lungfondens hemsida

Det finns olika sätt att stödja kampanjen:

- Sätt in en gåva på Hjärt-Lungfondens pg 90 91 92-7, skriv ”barnhjärtan” 
- Skänk via hemsidan, www.hjart-lungfonden.se/barnhjartan
- Sms:a HJÄRTA till 72 901, så går 50 kronor till forskningen

Ovido - Quiz & Flashcards