Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011

Vecka 30 och BM besök

Av nannasblogg - 22 augusti 2011 19:56

Idag går jag in i vecka 30. Det känns fortfarande overkligt att det "bara" är ca. 2,5 mån, väntar som på att jag ska börja känna av olika krämpor för såhär "lätt" kan de ju inte vara, eller? De enda som börjar bli lite jobbigt nu det är kläder för på bara typ två veckor så har jag som vuxit ur de mesta. Sen kanske de börjar vara dags o köpa det som behövs första tiden...jag som inte köpt en enda sak eller klädesplagg till bebisen, bara börjat snegla liiite på nätet osv. o det är nog ovanligt för en förstföderska, menar att inte ha köpt något alls i vecka 30...tycker man hör o läser att dom flesta har vid det här laget redan allt färdigt.,,nå, ingen brådska egentligen, när det gäller att shoppa så är jag inte direkt långsam, tar nog bara några timmar så har jag fixat de mesta :)


Nu framöver blir det allt tätare mellan BM besöken dv s varannan vecka, passar bra med täta kontroller för en nojig tant som jag. Idag var de ett sånt besök d v s koll av alla värden, lyssna på hjärtat o mäta magen. Allt såg iallafall bara finfint ut, hjärtslagen håller sig envist på 140 slag, inte lätt o sia vilket kön de är :) är ju varken högt eller lågt, sen när de gäller magen så toppade jag kurvan åter igen..hade bra sockervärden så jag kan inte göda bebisen med socker iallafall men däremot får den bra med mat! Tog ett samtal med BM om mina tankar kring förlossningen, känns faktiskt lite bättre nu o jag har läst alla era kommentarer o ångrat mig, ska då inte stanna hemma länge :)

 
 
Ingen bild

Camilla

23 augusti 2011 12:56

Ja det är ju lite klurigt det här med hur länge man ska vänta eller inte. Och du som envis norrlänning skulle säkert stanna hemma tills du föder hemma om ingen skulle säga nått annat:-)).
Med Felicia gick det ju så himla fort, vattnet gick men eftersom vattnet inte var "klart" så fick vi rådet att åka in. Så vi åkte direkt. Och visst gjorde det ont, men ändå inte så himla. När jag kom in tänkte jag "bara de inte skickar hem mig". Och då visade sig att jag var 10 cm öppen:-)).
Med Bella åkte vi in direkt som jag kände lite eftersom det gick så snabbt med Flisan, men Bella hade inte lika bråttom, vi fick vänta i hela 4 timmar innan det blev fart på henne och hon kom ut :-)).
Så försök lyssna på magkänslan, om det känns som att du inte har koll på vad som händer eller om du blir rädd för att ev föda hemma - åk in. Annars, andas och ta det coolt tills det kännas som att snart är det på g:-)).

 
Ingen bild

pia

26 augusti 2011 20:42

ja, nu går det undan......JAG börjar bli nervös.

 
Ingen bild

Jenny

28 augusti 2011 14:58

Jag är i v 32 nu och har knappt heller köpt en pryl än. Hoppas inte bebis får för sig att komma tidigt. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nannasblogg - 20 december 2014 10:39


....ha en riktigt avkopplande jul. Nu går jag över till Instagram å stänger därmed den här bloggen, känner att jag är numera mer en "Instagrammare" d v s har bara korta inlägg. På Instagram kan ni följa mig på Nanna38, blir kanske något inlägg här...

Av nannasblogg - 18 december 2014 20:15


...HJÄRTA till 72901...

Av nannasblogg - 18 december 2014 19:50


....visst är de gulligt med barnens pyssel från dagis. Så stolt Ella som kom hem med en tomte å en gran. Emil hade spritsat en egen pepparkaka. ...

Av nannasblogg - 14 december 2014 15:37


....vart på en julmarknad/loppis med självaste jultomten på plats, ja de är vad vi gjort idag! Fyndade en del bl a en lila kappa till Ella, skjorta, vintermössa, två par crocs skor till Emil. Även en prinsessklocka så nu ska vi börja öva på klockan.....

Av nannasblogg - 14 december 2014 07:50


Ovido - Quiz & Flashcards