Direktlänk till inlägg 9 augusti 2014

Bygget fyllde 5 år i sommar…..

Av nannasblogg - 9 augusti 2014 10:01

 

.....länge sen uppdatering av bygget. Nu är de nästan klart på övervåningen nu, bara golvlister kvar å ett badrum som inte kommer å färdigställas på ett tag. Räcket till trappan är gjort från grunden d v s  t  o m "pinnarna" målade för hand. 


 

....å nere så är de gamla innerväggarna å taket nu borta så NU om inte före så bor vi i ett bygge men de är stort å rymligt nu så barnen har mycke plats å leka inomhus. 


 

.....å sen har jag ändrat i barnens rum för sådär sjuttioelfte gången känns de som. Ellas växasäng har nu Emil fått ta över för han verkligen avskydde sin spjälsäng....å Ella har fått en riktig säng å de fungerar jättebra! 


Ni som inte sett hur en bränd brandvarnare ser ut så här ser ni en....

 

....som dom flesta redan vet så runt midsommarhelgen (när jag var uppe i norr med barnen) så började något så ovanligt som en brandvarnare å brinna! Som att de inte finns nog å göra med detta hus. Tur att C han vakna i tid å släcka branden för de hade kunnat gå illa....röken hann dock sota ner typ överallt här så vi fick hela huset sanerat av en saneringsfirma å de kan jag säga blev jättebra gjort! Storstädning av allt å de behövdes ju annars oxå så vad är de man brukar säga "inget ont som inte för något gott med sig".....hur den kunde börja brinna kanske ni undrar? jo, de var batteriet. 

 
 
Ingen bild

Malin

10 augusti 2014 18:11

Det kommer bli så fint när llt är färdigt :) ni ser ut att hft en toppen sommar!

nannasblogg

11 augusti 2014 15:40

Ja, Malin de tror jag oxå! Bara de blir färdigt nångång :)

 
Ingen bild

Malin

13 augusti 2014 08:17

Ska väl intr säga detta men vi är inte klara än efter 8 år haha. Man blir blind när nästan allt är klart. Men när man ser ert hus vill man ju görq om allt! :)

nannasblogg

13 augusti 2014 09:47

Men ni som har de så fint! Inte ska ni göra om nått, dessutom i mina ögon helt färdigt, kan inte se nån kabel eller isolering nånstans :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nannasblogg - 20 december 2014 10:39


....ha en riktigt avkopplande jul. Nu går jag över till Instagram å stänger därmed den här bloggen, känner att jag är numera mer en "Instagrammare" d v s har bara korta inlägg. På Instagram kan ni följa mig på Nanna38, blir kanske något inlägg här...

Av nannasblogg - 18 december 2014 20:15


...HJÄRTA till 72901...

Av nannasblogg - 18 december 2014 19:50


....visst är de gulligt med barnens pyssel från dagis. Så stolt Ella som kom hem med en tomte å en gran. Emil hade spritsat en egen pepparkaka. ...

Av nannasblogg - 14 december 2014 15:37


....vart på en julmarknad/loppis med självaste jultomten på plats, ja de är vad vi gjort idag! Fyndade en del bl a en lila kappa till Ella, skjorta, vintermössa, två par crocs skor till Emil. Även en prinsessklocka så nu ska vi börja öva på klockan.....

Av nannasblogg - 14 december 2014 07:50


Ovido - Quiz & Flashcards