Alla inlägg under maj 2014

Av nannasblogg - 5 maj 2014 10:37

....fick ett SPA kit i helgen, helt i rosa/cerise å än så länge bara testat handkrämen å den doftar så himla gott så man har lust å äta upp den!

P.S Till alla som är nyfikna, för de är många som är de   bara kul att ni vill ha koll när 40 taggaren ska göra stan.....ja, vi hade de skoj i helgen å givetvis blir de fler utekvällar framöver å de här med hotellövernattning är inte helt fel så de får bli de nästa gång oxå. Fick iallafall valuta för pengarna för rummet för de blev väldigt många timmar där innan vi tog oss ut på dans.....


Av nannasblogg - 4 maj 2014 18:39

....med SPA bad å nu popcorn....

Av nannasblogg - 4 maj 2014 16:52

....favoritplatsen just nu....å extra gott när Ella äter å de hamnar lite av varje där å smaka på.

Av nannasblogg - 3 maj 2014 18:50

....å tjejerna dyker upp om en kvart. Ikväll är de "ego-tid" å sovmorgon för första gången på vääääääldigt länge, men de brukar inte vara lätt å sova när man väl får de. Fint å fräscht nytt hotell på Kungsgatan! 

Av nannasblogg - 2 maj 2014 19:00

....de andra "lilla leklandet" som vi vart mycke på, de visade sig att de hade gått i konkurs men där alldeles i närheten finns ett lite större som vi testade idag å de passar oss jättebra! Så de blir garanterat fler besök dit.

En väldigt lycklig kille som fick köra brandbil å nu är de bara "dra-upp-sig-mot-möbler" som gäller å han tror att han har bättre balans än vad han har så de blir väldigt mycke druttande omkull.

Ovido - Quiz & Flashcards