Direktlänk till inlägg 27 juni 2013

Babyhoroskop.....

Av nannasblogg - 27 juni 2013 06:58


......kul läsning....lillebror hinner ju fortfarande bli ett Lejon. 

 

Lejonet 

 

23:e juli - 22:a augusti

Planet - solen

Element – eld


lejonet babyBebisen som föds I lejonets tecken är, i brist på bättre beskrivning, högljudd! Sömn är något som kommer kännas avlägset och overkligt för er då hon kommer hålla er vakna nätterna igenom. Det är en bebis som vill bli hörd och hon låter gärna alla få veta det.


Hon älskar att vara i centrum för allas uppmärksamhet och mycket i er familj kommer att cirkulera omkring henne. Hon njuter av att ha publik, så det är inte förvånande att många lejonbebisar växer upp och blir artister.


Lejonbebisen är tävlingsinriktad och hon ställer höga krav på sig själv. Tillsammans med andra barn, och i andra sociala situationer, har hon lätt att få nya vänner. Hon trivs med att interagera och med att befinna sig i centrum. Hon kan ha lite svårt att dela med sig av roller, ansvar och även leksaker.


Hon är drottning i varje situation och hon vill gärna leda de andra, sätta regler och kontrollera att de efterlevs. Kort sagt, lejonet är ledaren och alltid kul att vara med. Hon förväntar sig ett bekvämt liv i sitt kungarike, och ve den förälder som inte spelar med.

 
 
Ingen bild

carina

27 juni 2013 10:46

Det där är min bror upp idagen....lejon 25 juli :-). Lycka till *s*

nannasblogg

27 juni 2013 13:10

Oj då :) uppfattar inte din bror så, mer tystlåten, men har ju bara träffat han typ en gång på ert bröllop så jag kan ju inte säga nått direkt.

 
Ingen bild

carina

28 juni 2013 09:48

min bror tystlåten..den var rolig :-) Nä du han ska ha all uppmärksamhet och vara i centrum. Snackar hela tiden om han får *s*. Dottern är precis likadant...ops hon är ju också lejon :-)

nannasblogg

28 juni 2013 10:12

Ok :) roligt att horoskop stämmer in så bra ibland, då har han säkert många planeter i just Lejonet för de är då de brukar stämma å läsa av just de tecknet (solen) man är född i.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nannasblogg - 20 december 2014 10:39


....ha en riktigt avkopplande jul. Nu går jag över till Instagram å stänger därmed den här bloggen, känner att jag är numera mer en "Instagrammare" d v s har bara korta inlägg. På Instagram kan ni följa mig på Nanna38, blir kanske något inlägg här...

Av nannasblogg - 18 december 2014 20:15


...HJÄRTA till 72901...

Av nannasblogg - 18 december 2014 19:50


....visst är de gulligt med barnens pyssel från dagis. Så stolt Ella som kom hem med en tomte å en gran. Emil hade spritsat en egen pepparkaka. ...

Av nannasblogg - 14 december 2014 15:37


....vart på en julmarknad/loppis med självaste jultomten på plats, ja de är vad vi gjort idag! Fyndade en del bl a en lila kappa till Ella, skjorta, vintermössa, två par crocs skor till Emil. Även en prinsessklocka så nu ska vi börja öva på klockan.....

Av nannasblogg - 14 december 2014 07:50


Ovido - Quiz & Flashcards