Alla inlägg under januari 2013

Av nannasblogg - 12 januari 2013 14:09

...snodde bilden från FB för den stämmer så väl med hur vår situation är just nu nattetid, herre jösses...ligger på typ 20 cm å rätt som det är så tjong en fot i ansiktet. Vi som hade så bra rutiner innan 1 års åldern, sen raserade allt...hmm, vad tror ni, kommer hon någonsin sova i sin säng igen? Är de en fas?

Av nannasblogg - 12 januari 2013 13:59

.....vår å sommar, snälla kom fort! En kopp kaffe å Ellos vår/sommar katalog, så himla söta tjejkläder.

Av nannasblogg - 11 januari 2013 11:37

....ja, så vart de helg igen å allt som har med jul å göra åker förhoppningsvis ut nu från både affärer å hem, tycker de ser så slött ut när folk har julstjärnor hängandes kvar i slutet av januari. Så kom vintern tillbaka hit igen, var ju för bra för å vara sant att allt skulle töa bort redan, ett rent skitväder är de just nu!
Här börjar vi friskna till nu, feberfritt i tre dar men fortfarande hosta, eller som finnarna säger "oikea hevosmiehen yskä"...å hostan lär vi få dras med ett bra tag, vi har som vart förskonade från just hosta trots en massa förkylningar, jobbigt när man är så liten, tar på krafterna å hosta så hårt. En eloge till läkaren vi träffade här på vårdcentralen, hon var så engagerad å följde upp å t o m ringde oss på kvällen för å höra hur Ella mår, de tyckte vi var riktigt imponerande! Nåja, finns ju något positivt med alla basilusker som drabbar henne å de är att hon bygger upp ett bra immunförsvar nu inför dagis till hösten....så de är inte bra å vara för frisk heller när man är hemma nu. Nästa vecka börjar Öppna förskolorna så då blir de full fart igen! Vi har anmält oss till en ny grej, en sluten mindre gruppaktivitet, samma barn varje gång...ser de lite som uppvärmning inför dagis. Ska även försöka komma igång med badhuset när vi blir av med hostan, hade ju som tänkt de under senhösten men de blev aldrig av. Annars, ja vad händer mer här i början av året? Jo, tar nog å bokar en resa upp till norr igen å slappar ett par veckor. Trevlig helg!!

Av nannasblogg - 9 januari 2013 12:03

....en viss likhet finns de, eller hur :)

Av nannasblogg - 7 januari 2013 18:20

Nya året har börjat bra......Ella har hunnit avverka en snabb magbasilusk som gick över på ett dygn å nu fortsätter de med luftrörskatarr, lät så illa i luftrören så jag bokade in en tid hos läkaren idag, fick bricanyl utskrivet så vi får se om de hjälper, lilla gumman är ändå så glad å gör sina små hyss trots basiluskerna som härjar. Nu vill vi att våren kommer fort, de brukar innebära mindre infektioner. 

Av nannasblogg - 5 januari 2013 16:22

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tidig-p...n-for-infektioner<br 


.....intressant artikel! Så de blev å inhandla en potta....vi har ju 7 månader på oss innan dagis..nä jag skojar bara, de blir bara lite lekfullt sådär...

Av nannasblogg - 1 januari 2013 14:49

...här lagas de mat så kastrullerna skramlar.

Ovido - Quiz & Flashcards