Direktlänk till inlägg 29 november 2012

Julpynten åkte fram...

Av nannasblogg - 29 november 2012 11:04

...dom få sakerna vi har kvar eftersom jag har rensat å slängt de mesta, tänkte köpa nya modernare saker sen allt eftersom de blir färdigbyggt här.
Snöar gör de här så nu börjar de bli vitt överallt....å nej jag gillar de inte! Hoppas på en minst lika mild vinter som förra året.
Ja, vi är som instängda här nu pga vädret, känner inte för å ge mig ut å köra nu...fast vi ska iväg på middag ikväll till C:s kompis, fast då är de ju han som kör å han bryr sig inte fast de regnar småspik.
Vi har mer eller mindre vart på hemmaplan den senaste veckan eftersom vi har haft de eviga snorandet här igen. Nässelutslagen kommer å går, troligen en reaktion på virus/infektion, de ska visst vara den vanligste orsaken till såna utslag....har iallafall en tid till läkaren nästa vecka så får vi se om de ändå blir en allergiutredning. På tal om läkare så var vi på hjärtkoll igår. Nu var de ju 5 månader sen vi hade en sådan koll så de var allt lite nervöst, nu ser vi ju att hon mår bra osv så de var som vi trodde nämligen att inget hade blivit sämre utan allt såg fortfarande stabilt ut...men som vi sen tidigare redan känner till så är de fortfarande inte säkert att hon slipper en till operation, de beror helt på hur hennes lilla hjärta utvecklas. De är iallafall skönt å veta att inget kan förändras drastiskt till de sämre, vi måste helt enkelt lita på att dom har bra koll på henne.
Alla på sjukhuset är så imponerade över att hon växer så fint! Som en sköterska sa igår "Ja, man kan då inte se på henne att hon vart med om så mycke dom första månaderna"
Vår "lilla" 1 åring väger nu 12,5 kg å är 81 cm lång, lite roligt, kikade på mitt egna BVC kort å såg att jag hade typ samma vikt å längd som 1 åring! Ja, vikten kommer nog inte öka så mycke de närmaste tiden med tanke på att hon äter som en mus. Nähäp, finns väl inte så mycke mer å göra än å fortsätta nalla ur pepparkakslådan, ingen risk att man själv går ner i vikt iallafall. 

 
 
Erran

Erran

29 november 2012 20:16

Vad skönt att höra att det går åt rätt håll för lillan! Förstår att det var rätt nervöst innan kontrollen...
Har åxå plockat fram lite julgrejs idag. Två ljuskransar till att börja med - till köket. Har haft två vita fina pappersstjärnor i vardagsrumsfönstrena i något år. Men jag är lite nojjig för de där pappersvarianterna... Tror jag måste komma på ngt annat i år... Vågar aldrig lämna på de stjärnorna när vi åker iväg ngnstans...

http://erran.bloggplatsen.se

nannasblogg

29 november 2012 20:40

Claes envisas med å ha dom där stjärnorna i metall, inte snyggt men brandsäkert, pappersvarianterna är ju så fina men lite trist när dom inte kan vara på när man åker iväg, är ju så mysigt å komma hem å se belysningen.

 
Erran

Erran

30 november 2012 06:52

Ja en ny design å lite större åxå - på de där metallstjärnorna - det vore inte helt fel!

http://erran.bloggplatsen.se

nannasblogg

30 november 2012 07:26

Ja precis, kanske redan finns nånstans.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nannasblogg - 20 december 2014 10:39


....ha en riktigt avkopplande jul. Nu går jag över till Instagram å stänger därmed den här bloggen, känner att jag är numera mer en "Instagrammare" d v s har bara korta inlägg. På Instagram kan ni följa mig på Nanna38, blir kanske något inlägg här...

Av nannasblogg - 18 december 2014 20:15


...HJÄRTA till 72901...

Av nannasblogg - 18 december 2014 19:50


....visst är de gulligt med barnens pyssel från dagis. Så stolt Ella som kom hem med en tomte å en gran. Emil hade spritsat en egen pepparkaka. ...

Av nannasblogg - 14 december 2014 15:37


....vart på en julmarknad/loppis med självaste jultomten på plats, ja de är vad vi gjort idag! Fyndade en del bl a en lila kappa till Ella, skjorta, vintermössa, två par crocs skor till Emil. Även en prinsessklocka så nu ska vi börja öva på klockan.....

Av nannasblogg - 14 december 2014 07:50


Ovido - Quiz & Flashcards