Alla inlägg under juli 2012

Av nannasblogg - 8 juli 2012 14:42

  Liten börjar bli stor.....puss å kram på 8 månadersdagen    

Av nannasblogg - 6 juli 2012 19:05

....nu ser de ut som att appen för bloggen är påväg, ska visst ta några dagar innan den finns tillgänglig för Iphone, ser fram emot ett enklare bloggande eller iallafall ett mer spontant bloggande med bilder....som de är nu så måste man alltid för över bilder först till dator och sen över till bloggen, tar ju sån tid! Så de blir helt klart fler inlägg här om appen är lätt å använda, nu har ni minsann nått å se fram emot =)


Veckorna bara rusar iväg, fredag igen å hela helgen är bokad, imorn C:s kalas (jo, man måste ha kalas när man fyller 42 år, ja, ni vet hur karlar fungerar) å på söndag får vi se om Herr å Fru Malmborg dyker upp här för en fika, blir nog kvar en del rester å bjuda på från imorn =) 


I veckan har vi besökt sommarcaféet (öppna förskolan) för sista gången på ett bra tag, sommaruppehåll nu ett par veckor....ja, de blev ett lite dramatiskt avslut, de visade sig att de går en vattkoppsepedemi där så nu väntar vi med spänning på om lillgumman är smittad =( Ja, hon kommer ju måsta gå igenom de förr eller senare men helst inte nu mitt i sommaren å nu när sommargästerna kommer å allt, vi vill göra utflykter etc. Nå de sägs att de kan bli lindrigare för så små bäbisar, vad har ni för erfarenhet?


Ja, annars har de vart mest bak/fix inför lördagens kalas, man får som dela upp sysslorna när de finns en snart 8 månaders bäbis å roa samtidigt....sover gör hon inte så värst långa stunder under dagen, de har nog å göra med att hon sover så bra om natten å de är vi väldigt glada för! Altanen på framsidan är nu färdig, de är endast ett räcke som är kvar å göra. Vi ska ha ett räcke en bit å sen en grind så de blir som en liten lekplats för lillgumman att busa runt på.  


Nä, nu ska jag smaska vidare på min påse med skruvar å till de ett glas vitt vin, mums!


P.S Överlevde tandläkarbesöket men vilken pärs, alltså kan dom inte uppfinna ljudlösa verktyg för tandläkare, de är ju verkligen inte kul å ligga där å gapa i en hel timme =( var efteråt bedövad upp i hjärnan, bye bye 2500 kr, men de finns värre saker å de var just såna saker som jag låg å tänkte på där i tandläkarstolen. D.S

Av nannasblogg - 3 juli 2012 18:03

.....kom på mig själv med att samtidigt mata bäbis, sjunga "prästens lilla kråka", läsa tidningen å kolla telefonen...man blir väldigt händig med barn, för att inte tala om vad man lyckas åstadkomma med bara ena handen medans den andra håller en snart 11 kilos bäbis.

Av nannasblogg - 1 juli 2012 19:47

....med bloggen kan man lätt blicka tillbaka å se hur fort åren går, bara att för att nämna några saker som hänt i juni/juli tidigare år:


3 år sen vi började bygget, grävmaskinerna var här i juni 2009, lite komiskt, de står även i bloggen att "nu börjar vi vårt 2 årsprojekt" =) nä, skulle snarare idag säga 6 års projekt.


3 år har jag vart stolt bilägare =) de var då gröna faran kom till mig, stolt att jag vågade mig ut å köra igen efter många herrans år.

5 år sen (nu i helgen) som jag å C dejtade första gången, värt att fira? Jo då absolut med fint Amarone vin å älgstek minsann.

1 år sen vi träffades i mammagruppen, tänk att vi har nu känt varandra ett helt år å de har ju hänt en hel del sen den dagen i juni för ett år sen då vi satt å sneglade på varandra på MVC, kanske värt att fira tjejer?!


Ovido - Quiz & Flashcards