Alla inlägg under juni 2012

Av nannasblogg - 8 juni 2012 07:40


   



.....vår lilla solstråle blir 7 månader idag   Dagen till ära klädd i en ny fin sommarklänning som kom med posten igår, en present från mommos syster långt upp i norra Finland, den passar perfekt till nästa helgs festligheter å såklart även till midsommar.


Av nannasblogg - 6 juni 2012 17:00

 


.....snart är hela framsidan gjuten d v s att alla plintar är i marken å allt annat färdigt för att börja lägga själva altanen, eftersom de kommer å bli altan i princip runt hela huset så finns de jobb som räcker hela sommaren...baksidan ska vi inte ens tala om, phu....men, men, snickaren här säger att vi kommer att hinna ta en morgonkaffe i solen på altanen på framsidan innan sommaren är slut :)   


Ja, annars har vi haft en lugn vecka, alla våra sångaktiviteter har slutat för sommaren men som tur är så startar ett sommarcafé nästa vecka, de är typ samma verksamhet som öppna förskolan...kommer å hålla öppet en bit in i juli, varje dag med massa gofika å de gillar vi! Där kommer vi nog hänga mycke om inte de är strandväder, hemma är de inte helt optimalt å vara nu när altanbygget pågår, lillgumman kan nämligen inte sova utomhus eftersom de sågas å bankas, alternativet är att jag ska traska omkring i flera timmar när hon sover, hur kul är de? not!


Av nannasblogg - 3 juni 2012 11:06

......som de bara fortsätter å regna, hörde ni på Nyheterna, igår hade Stockholm 6 grader, vilket är den kallaste dagen i juni sedan typ 1920!. Å jag som sa tidigare att sommaren börjar i och med juni månad, tji där fick jag allt!

Till på köpet så startar inte min bil så just nu bogseras den till verkstan   De kan bara inte vara sant att den måste lagas igen för ett antal tusenlappar, inget direkt flyt när de gäller den ekonomiska delen just nu....men, men de finns värre saker, inget å gnälla över.....såg igår Sofias änglar och Kvällen är din som handlade om barn som fått cancer, därför som jag menar att man ska verkligen inte gnälla över "småsaker" utan leva i nuet å njuta, klarar knappt av å se sådana program längre, alldeles för känslosamt.


Buss har vi åkt förr så vi kommer iväg på äventyr ändå, de går ingen nöd på oss med andra ord, sen finns de ju inget dåligt väder bara dåliga kläder. Prinsessan har nu sovit två nätter i sin nya säng å de har gått jättebra! Ser ut som att hon njuter av att kunna sträcka på sig ordentligt utan att något tar emot, sen har även jag sovit bra, tror faktiskt t o m bättre än tidigare. Mors!

Av nannasblogg - 1 juni 2012 20:49

......regnet de bara öser ner...å de har de verkligen gjort heeeela dan. En sak var dock positivt pga skitvädret fick jag äntligen med C till ikea å köpa spjälsäng så nu har prinsessan somnat gott i en jättefin säng med såååå skön madrass! Det blev den nya spjälsängen Sundvik i gråbrun färg, passar perfekt i vårt sovrum men även sen i hennes kommande rum. Nu får vi se hur natten blir eftersom hon är van å se mig hela tiden från den förra sängen å frågan är väl snarare hur kommer jag själv å sova?! Sen fick jag även tag på det så populära soltältet som tar slut så fort, perfekt till stranden i sommar å även här ute på tomten. Nu måste de bara bli en riktigt fin sommar! Följer Lets dance finalen nu, heja Anton! Idag är de exakt 3 år sedan jag blev lantis d v s flyttade hit ut, de låter väldigt lite 3 år, känns som betydligt längre.

Ovido - Quiz & Flashcards