Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

Blommar gör de fortfarande...

Av nannasblogg - 31 maj 2011 19:23

    ....rhododendron buskarna blommar, kanske inte lika gigantiska blommor som förra året...tror att dom blev lite trötta efter den hårda vintern o mängderna med snö eller man kanske ska ge dom lite jord nångång? hmm...har man inte gröna fingrar så har man inte så trädgården är inget vi stoltserar med direkt, vill ni se en fin trädgård då får ni åka till Kahns i Bromma :)


Härligt med sommarvärmen som verkar vara tillbaka! Såg för första gången i år skylten Jordgubbar vid hemmesta vägskäl, mums...undras hur dom smakar redan nu? Nå, iallafall ett säkert sommartecken är de! Bara en dag kvar o jobba sen semester över en vecka...hua så tiden har gått så sakta.


Ja, hur tror ni färg o golvköpet gick i helgen? Nja sådär, de blev iallafall  en vanlig ek parkett  sen tog vi hem två olika färgprover, typ som bilden jag visade i förra inlägget men de såg för GRÄSLIGT ut när de kom upp på väggen så de blir definitivt inte brunt utan de får nog bli en väldigt neutral ljus färg istället.



 
 
Malla

Malla

31 maj 2011 21:23

Nää inte fega m färgen nu!! blir nog mkt snyggare när det kommer upp, brorsan hade en gråbrun färg i sovrummet i radhuset och ekgolv, det var supersnyggt! tror den hette Mullvad eller nåt!

Du ska se vår Rhododendron! den har visserligen börjat blomma nu och jättefin lila färg men den e brun i bladen o inte så fin som er! mamma gjorde första hjälpen på den när dom va här, hade på rhododendronjord o pyssla lite, gjorde susen men era e mkt finare!!

http://mallalitos.bloggagratis.se

 
Ingen bild

nanna

1 juni 2011 06:50

jo men malin de är en stor skillnad på mullvad o den bruna färgen som vi hade tänkt först :)

 
Malla

Malla

1 juni 2011 08:47

Men ta mullvad då!!

http://mallalitos.bloggagratis.se

 
Ingen bild

carina

1 juni 2011 13:38

lycka till med att välja färger! Alltid supersvårt vad man ska ha på väggarna och golvet. som du säger är det enklare att ändra färg på väggarna än golvet.


Jättefint med alla blommande blommor och gräsmatta! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nannasblogg - 20 december 2014 10:39


....ha en riktigt avkopplande jul. Nu går jag över till Instagram å stänger därmed den här bloggen, känner att jag är numera mer en "Instagrammare" d v s har bara korta inlägg. På Instagram kan ni följa mig på Nanna38, blir kanske något inlägg här...

Av nannasblogg - 18 december 2014 20:15


...HJÄRTA till 72901...

Av nannasblogg - 18 december 2014 19:50


....visst är de gulligt med barnens pyssel från dagis. Så stolt Ella som kom hem med en tomte å en gran. Emil hade spritsat en egen pepparkaka. ...

Av nannasblogg - 14 december 2014 15:37


....vart på en julmarknad/loppis med självaste jultomten på plats, ja de är vad vi gjort idag! Fyndade en del bl a en lila kappa till Ella, skjorta, vintermössa, två par crocs skor till Emil. Även en prinsessklocka så nu ska vi börja öva på klockan.....

Av nannasblogg - 14 december 2014 07:50


Ovido - Quiz & Flashcards