Direktlänk till inlägg 18 december 2010

Personlighetstest....

Av nannasblogg - 18 december 2010 09:53

Ett roligt personlighetstest som vi fick göra på metoddagen i veckan på jobbet...för att se vilka personlighetstyper som finns på arbetsplatsen...testet baseras på ett större omfattande psykologiskt test, de här är som sagt bara en enklare variant....lyckades inte med att bara få in namnet på länken här, trots Camillas noggranna beskrivning, så här är hela adressen http://www.41q.com/  välj till vänster om ni vill ha de på svenska o svara på frågorna ganska snabbt för man ska inte tänka så mycke...om ni väljer o skicka resultatet till er mejl adress då får ni även med erat namn såhär som jag fick...resultatet visar att jag är mer introvert än extrovert, vilket mina kollegor inte tycker stämmer alls :) jag hörs o syns nog mer på jobbet än privat.....ser ni vilken karriär jag har framför mig...detektiv :) stämmer i o för sig, gillar o snoka reda på saker sen står de operativ chef o jag har faktiskt fått en ny ansvarsuppgift på jobbet som råkar just heta operativ samordnare i mitt arbetslag är min titel numera :)

Så gör nu testet o lägg in erat resultat i er blogg (om ni har en sådan) eller här i mitt kommentarsfält...


Nannas personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Karriärer som skulle kunna passa Nanna:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

 
 
Ingen bild

pia

18 december 2010 20:36

Håll i dig här kommer mitt resultat:

Personlighetstyp: Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftas andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.
Karriärer:
Indredningsdesigners, designers, sjuksyrra, administratör, operativa chefer, sekreterare, dagispersonal, juristassistent, präst, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafru, trädgårdsmästare, kurator, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, jobba på biblo, medicintekniker.

Tycker det var lite krångliga frågor, eller dom var ställda lite konstigt.
Gjorde nåt liknande en gång när jag sökte en tjänst på banken, (som jag fick).
Men alltid intressant med tester.




 
Ingen bild

nanna

18 december 2010 21:20

jobba på biblo...o präst då kan man komma till dig på bikt :)

 
Ingen bild

pia

18 december 2010 21:28

om jag inte minns helt fel så står det i horoskopet för vattuman att vi kan jobba som präst.

 
Ingen bild

nanna

18 december 2010 22:10

såg ditt meddelande på facebook ja verkar oxå va borta från listan...märkligt helt klar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nannasblogg - 20 december 2014 10:39


....ha en riktigt avkopplande jul. Nu går jag över till Instagram å stänger därmed den här bloggen, känner att jag är numera mer en "Instagrammare" d v s har bara korta inlägg. På Instagram kan ni följa mig på Nanna38, blir kanske något inlägg här...

Av nannasblogg - 18 december 2014 20:15


...HJÄRTA till 72901...

Av nannasblogg - 18 december 2014 19:50


....visst är de gulligt med barnens pyssel från dagis. Så stolt Ella som kom hem med en tomte å en gran. Emil hade spritsat en egen pepparkaka. ...

Av nannasblogg - 14 december 2014 15:37


....vart på en julmarknad/loppis med självaste jultomten på plats, ja de är vad vi gjort idag! Fyndade en del bl a en lila kappa till Ella, skjorta, vintermössa, två par crocs skor till Emil. Även en prinsessklocka så nu ska vi börja öva på klockan.....

Av nannasblogg - 14 december 2014 07:50


Ovido - Quiz & Flashcards